Gaudeix de la tranquil·litat i dels múltiples espais del Restaurant Club Tennis Figueres

Vine a esmorzar, dinar o prendre alguna cosa, i desconnecta del dia a dia

El Restaurant Club Tennis Figueres ha arrencat aquest 2024 una nova etapa sota la direcció d’en Jose Luis Osuna, i com una empresa separada del Club Tennis Figueres. La relació entre les dues parts, però, no s’ha vist afectada, ans al contrari, genera dia rere dia més sinergies per créixer plegats i ser més importants en la seva àrea d’influència. Aquesta nova etapa ha servit per revalorar els punts forts del restaurant, que presenta una imatge millorada a les seves instal·lacions, i que ha ampliat l’aforament amb un xiringuito, situat a la zona de les pistes de pàdel.
La cuina és tradicional i amb menjar mediterrani, amb dues especialitats de la casa: el pop a la gallega, que cuinem des de zero, i la carn a la barsa, ideal per a grups nombrosos i que sempre ve de gust. I una de les novetats d’aquest any és la incorporació d’una varietat de tapes per acompanyar els refrigeris i fer entrar la gana.
Al restaurant, a més, podràs trobar-hi un ambient molt distès i relaxat, sobretot als matins i migdies, ja que l’activitat forta del club és a les tardes. Per tant, si vols venir a fer un esmorzar de forquilla i ganivet, el vermut o el menú de migdia (16 €), podràs estar molt a gust, tranquil i sense la necessitat de reservar. A més, comptem amb moltes places de pàrquing, una preocupació menys pel client, i un avantatge més pel restaurant.
L’aforament és un d’unes 200 persones, comptant la gran terrassa exterior amb sol i ombra (70 persones), la sala interior (60 persones) i la sala privada, que és perfecta per grups nombrosos que vulguin tenir la relativa intimitat (per a unes 40 persones). I finalment, el nou xiringuito, que pot acollir unes 30 persones.
En definitiva, el Restaurant Club Tennis Figueres és ideal per gaudir de manera tranquil·la d’un bon esmorzar, vermut i dinar amb menjar mediterrani i amb molt bona relació qualitat-preu, en un espai gros i envoltat de natura, i amb la comoditat de tenir sempre pàrquing vigilat a cinc minuts del centre de Figueres i dels polígons industrials de la zona.
Reserva aquí la teva taula, o truca al 972 50 46 91 Extensió 5

Enllaç a la pàgina de l’Instagram del restaurant!