ACTIVITATS DIRIGIDES

PILATES
Millora la teva postura amb els exercicis més indicats. Utilitzarem les diferents disciplines per realitzar un treball profund del cos desde tonificar-lo a relaxar-lo. Intensitat suau , amb tot tipus de material , Aros , Foam , Bandes elastiques , Pilotes i Peses.

ZUMBA
Treball cardiovascular , convina música amb coreografies fàcils de seguir , exercici molt divertit , bo per la ment i el cos.

SALUD ESQUENA
Treball de readucacio postural , recol·locació del síndrome cap endevan i esquenes amb corba , mobilitzacions de tot el cos per prevenir lesions.

Enforteix l’esquena amb consciència corporal i tot el cos , intensitat suau , treball amb tot tipus matèrial.

HIPOPILATES
30 minuts de Hipopresius i complementem amb Pilates.

Mètode postural basat amb la respiració i correccio de l’esquena en posicions estàtiques i dinàmiques , es treballarà la millora del sol pèlvic , la pròstata i reducció del perímetre abdominal , incrementa el rendiment esportiu amb la respiració.

TONIFICACIO
Treball cardiovascular i múscular que et permet treballar tot el cos amb materials, fent servir la força de la musculatura.

ZUMBA TONO
L’objectiu de la modalitat es tonificar i moldejar el cos per definir la musculatura . Aquesta classe es treballa amb un complement, les peses 1k o 1.5k que fa que el cos treballi músculs específics a cada cançó . Tota la classe coreografiada però es fàcil de fer , s’ha de seguir una cançó a ritme de la música , es fa un treball de coordinació, es molt bo pel treballar el cap .Es un treball cardiovascular mig , no hi ha impacta a les articulacions ni els genolls , està indicat per gent amb problemes articulars i de genolls . Elimina l’estrès gràcies a les endorfines que s’alliberen fent la classe.

La duració de totes les classes és de 50 minuts.